Spise og Drikke

Spise og drikke. I vår Nordis Restaurant i første etasje nyter du deilige retter.

Nyt lokale retter på kaikanten i svolvær

Etter lange og innholdsrike dager er det heldigvis ikke langt til de gode matopplevelsene. Like under Nordis Apartments finner du Nordis Restaurant Svolvær.  Restauranten serverer deg noe deilig å spise og drikke, omgitt av fantastisk utsikt mot havna og fjellene.

Nordis Restaurant byr blant annet på lokale spesialiteter som skrei, tørrfisk og lofotlam, i tillegg til internasjonale retter som italiensk pizza, saftige hamburgere og ikke minst sushi. I vår restaurant finner du selvsagt også velsmakende vegetariske  alternativer. Menyen endrer seg i takt med årstidene.

Vi legger mye stolthet i å skape en komfortabel, uformell atmosfære for våre gjester.

Vår solfylte uteservering som er vendt mot havna og torget, er Lofotens største og vel verdt et besøk. Sommerstid summer det av liv på torget og i havna og med midnattsola ute i havet merker du knapt at kvelden kommer. Vi har pledd og pels til gjester som ønsker å sitte utendørs også på kalde kvelder og varmelampene ved bordene sørger for at du alltid holder deg varm på Nordis Restaurant.

PS! Det kan være lurt å bestille bord på forhånd. Bestill bord her.

Som gjest på Nordis Apartments kan du selvsagt også bestille mat og drikke opp til din suite. Les mer om Room Service her.