aktiviteter & Opplevelser

Minnerike opplevelser i Lofoten

Lofoten har noe for alle!
Uansett hvor du drar, venter uforglemmelige opplevelser rundt neste sving. Natur, mat, kunst, kultur, historie og shopping.

Like utenfor Nordis Apartments i Svolvær sentrum finner du et bredt utvalg av attraksjoner og tilbud. Både sommer og vinter. Hva med kajakkturer i den lokale skjærgården, sportsfiske og havørnsafari sammen med XXLofoten, et stille cruise til Trollfjorden med katamaranen Brim Explorer eller den flotte seilyachten Stella Oceana og World Sea Explorers? Frister kanskje fjellene eller marka mer, toppturer med eller uten ski? Opplev Lofotens artsrike fauna og flora.
Under kan du se litt av utvalget fra våre samarbeidspartnere, og booke dere en fantastisk og minnerik opplevelse i Lofoten.
Eller ta kontakt med resepsjonen så kan vi organisere og booke opplevelsene for deg.

Velkommen til eventyret, og minnerike opplevelser i Lofoten!

Kajakk, fisketurer og opplevelser

BRIM Explorer

Opplev Lofoten fra havet i Brim Explorer

Brim Explorer er en spesialbygget katamaran for opplevelser med minimal påvirkning på miljøet.

Med komfortable salonger, panoramavinduer og flere utendørs dekk kan gjester nyte spektakulær utsikt uten bråk og forurensning. Brim har egen undervannsdrone som viser livet under havoverflaten, tar deg nærmere det rike dyrelivet og det spektakulære kystlandskapet i Lofoten.

Silent Trollfjord Cruise with Brim Explorer

Stille
Trollfjordcruise

Avgang kl. 10.00 fra Svolvær (feb. - sept.)
Båttur til magiske Trollfjorden i Raftsundet. Underveis deler guidene fortellinger og informasjon om naturen, lokal historie og kultur.

Les mer og book her
Northern_lights_Cruise_Brim_Explorer

northern lights
cuisine cruise

Avgang kl. 19.00 fra Svolvær (feb. - mars)
Lær om lokal kulturen gjennom mat og historier, mens båten stille setter kursen mot mørket i Lofotens fjorder på jakt etter nordlyset.

Les mer og book her
Henningsvær_Cruise_Brim_Explorer

Kveldscruise
til Henningsvær

Avgang 19.00 fra Svolvær (april - sept.)
Båttur til Henningsvær med servering og guiding. Båten har også undervannsdrone som benyttes i løpet av turen for å vise deg dyrelivet under vann.

Les mer og book her
Stella Oceana

fisketurer, dagscruise og ekspedisjoner

Stella Oceana ble bygget i 1964, den ble deretter påkostet ombygd til en eksklusiv og vakker seilyacht i 1991.
Stella Oceana er en seilyacht med eksepsjonell kvalitet, nydelige detaljer og fantastisk utforming. Yachten er meget godt vedlikeholdt de siste tre tiårene og fremstår som et smykke.
En seilyacht som virkelig innbyr til minnerike opplevelser på havet i Lofoten.
Fisketur med Stella Oceana

Dagsturer
med Stella Oceana

Velg mellom flere alternativer:
Stella Oceana kan blant annet ta deg med på fisketurer, Nordlys-cruise eller kanskje det frister med et Trollfjord-cruise med et bad i badestampen ombord? Se alle turer ved å klikke på linken under.

Les mer og book her
Stella Oceana Saloon

Ekspedisjoner
med Stella Oceana

Dra på ekspedisjoner med varighet fra 4-12 dager
Stella Oceana tar deg med på innholdsrike ekspedisjoner til avsidesliggende øyer, fjorder og fjell som kun kan besøkes med båt. Opplev rå natur på sitt beste. Fisking, strandbål, SUP, hvaler m.m.

Les mer og book her