Nordis room guide

Frokost

Vi byr på deilig frokostbuffet i vår restaurant. Hver dag fra kl. 08.00
Frokost

Room Service

Vi tilbyr selvsagt Room Service, og du bestiller enkelt mat og drikke levert til din leilighet fra vår restaurant i første etasje.
Room service

Hvordan bruke TV?

Vi har ikke vanlige TV-kanaler, men du kan enkelt streame innhold fra dine mobile enheter til tv-ene i leiligheten via Chromecast, eller benytte deg av de allerede installerte appene på tv-en. God fornøyelse.
Streaming

Minibar - Prisliste

I kjøleskapet i suiten finner du et variert utvalg vann, mineralvann, øl, vin og musserende. Du finner også et utvalg snacks og sjokolade.
minibar

WIFI

Hver leilighet har sitt eget hurtige trådløse nettverk. Scan QR-koden eller benytt info som du finner på innsiden av døren til leiligheten for å koble deg til nettverket.
WIFI

Sauna

Våre leiligheter med tre soverom har også badstue tilknyttet det ene soverommet. Her finner dere instruksjoner på hvordan dere betjener denne.
Sauna

Aktiviteter

I Lofoten er det massevis av aktiviteter og opplevelser som venter på dere, hele året. Book din opplevelse hos våre utmerkede samarbeidspartnere.
Aktiviteter

Flyplasstransport

Ønsker du privat transport når du reiser til og fra flyplassen. Vi tilbyr transport både til Svolvær (SVJ), Leknes (LKN), Stokmarknes (SKN) og Harstad/Evenes (EVE)
transport