Nyt årets julebord på Nordis Restaurant Svolvær
- bo på Nordis Apartments

Det er kanskje litt tidlig å komme i julestemning og finne frem juleslipset og julekjolen,
men det er ikke for tidlig å begynne å tenke på årets julebord.

En komplett julebordshelg, med deilig mat, god steming og overnatting i store komfortable leiligheter med 2 eller 3 soverom.

Kom på fredag, shop litt, spis litt, kanskje dere finner en konsert eller et show som frister. Eller, bare nyt en deilig, rolig kveld i en stor og komfortabel leilighet på Nordis Apartments.

Lørdag starter for eksempel rolig med deilig frokost og en god kopp kaffe, så går kanskje turen til Henningsvær og førjulseventyret. En god lunsj litt utpå dagen før dere drar tilbake til Nordis, finner frem finstasen og gjør dere klare til årets julebord i Lofoten.

I år byr Nordis Restaurant Svolvær på en herlig 3-retters julebordmeny.

En innholdsrik sharing forrett, valgfri hovedrett med påfyll og søte fristelser som avslutning. Et nydelig måltid, i et stemningsfullt og julepyntet Nordis. En perfekt ramme for et minnerikt julebord sammen med dine gode kolleger og venner.

Årets julebordsesong starter onsdag 16. november – til og med lørdag 17. desember. Dere kan med andre ord arrangere julebord hvilken ukedag som helst i denne perioden. Ta kontakt med oss i dag for tilbud på julebord med overnatting.